Privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika

Tere tulemast Rumii.ee veebilehele! Me hoolime sinu privaatsusest ja soovime, et tunneksid end meie veebisaidil turvaliselt. Selle privaatsuspoliitika eesmärk on selgitada, milliseid isikuandmeid me kogume, kuidas neid kasutame, jagame ja kaitseme.

Kogutavad isikuandmed

  1. Tellimuste esitamine: Kui teete meilt ostu, võime koguda vajalikke andmeid, nagu tarne- ja arveldusaadress, makseinfo ja tootevalik.
  2. Külastajate statistika: Kogume mitteisiklikku teavet, nagu veebilehitseja tüüp, operatsioonisüsteem, viited ja väljumised, et parandada meie veebilehe toimimist ja pakkuda paremat kasutajakogemust.

Küpsised ja jälgimistehnoloogiad

Me kasutame küpsiseid ja muid jälgimistehnoloogiaid, et analüüsida kasutajate käitumist, kohandada sisu ning parandada meie teenuseid. Saate küpsiseid hallata oma veebibrauseri seadetes.

Isikuandmete kasutamine

Kasutame kogutud isikuandmeid järgmistel eesmärkidel:

  1. Tellimuste täitmine: Isikuandmeid kasutatakse tellimuste täitmiseks, toodete saatmiseks ja klientidega suhtlemiseks.
  2. Klienditugi: Isikuandmeid kasutatakse klienditoe pakkumiseks ja küsimustele vastamiseks.
  3. Turundus ja reklaamid: Võime kasutada isikuandmeid, et saata teile teavet toodete, kampaaniate ja pakkumiste kohta.

Isikuandmete jagamine

Me ei jaga isikuandmeid kolmandate osapooltega ilma sinu nõusolekuta, välja arvatud seadusega ettenähtud juhtudel või kui see on vajalik meie teenuste osutamiseks (näiteks kulleritele tarneinfo edastamiseks).

Turvalisus

Kaitseme isikuandmeid vastavalt kehtivatele seadustele ja võtame väga rangelt oma tööd, et tagada klientide andmete konfidentsiaalsus ja terviklus.

Sul on õigus parandada, või piirata oma isikuandmete töötlemist. Võid igal ajal võtta tagasi oma nõusoleku andmete töötlemiseks.

Muudatused privaatsuspoliitikas

Jätame endale õiguse privaatsuspoliitikat perioodiliselt uuendada. Uued tingimused jõustuvad kohe pärast avaldamist.

ERAND: Avatud toiduainete ja jookide tagastamine on lubatud ainult siis, kui toode on defektne või ei vasta tellimusele.

Kontakt

Kui sul on küsimusi privaatsuspoliitika kohta, võta meiega ühendust aadressil [merylin111@gmail.com].

Eesti, Tallinn

 

Shopping Cart
Scroll to Top